I weekenden fejrede Alexander Kølpin sammen med ekskonen Sarah Zobel datteren Robertas konfirmation.

Den store festdag blev afviklet på Helenkilde Badehotel, som drives af Alexander Kølpin selv. Med til konfirmationen var, udover det stolte forældrepar, blandt andre Alexander Kølpins kæreste Otilia van Pold og morfaderen Peter Zobel.

Én gæst glimrede dog ved sit fravær. Peter Zobels ekskone ad to omgange og Robertas papmormor, Henriette Zobel, var således ikke inviteret med - og det er der ifølge hende selv en helt bestemt forklaring på:

»Der er én i familien, der bestemmer. Det er ikke et navn, jeg vil nævne, men det kan I måske regne ud, hvis I tænker jer godt om,« fortæller en tydeligt berørt Henriette Zobel til BT.

»Der er faktisk kun én person i familien, som ikke kan lide mig - og det er i hvert fald ikke min eksmand,« siger hun videre.

Efter konfirmationen af sit pap-barnebarn lagde Henriette Zobel et billede op på Instagram med følgende tekst:

''Hjertelig tillykke med din store dag <3 ked af af at jeg ikke var inviteret - har kendt dig dig fra du blev født og din mor fra hun var 6 år. Jeg har hørt fra morfar at det var en fantastisk dag :)'

'Jeg var bare ked af ikke at være med,' siger Henriette Zobel om sit opslag.

Hun fortæller, at hun efterhånden har været en del af familien i 35 år, og at hun har et godt forhold til hele familien på nær til det unavngivne familiemedlem, som prøver at fryse hende ude.

»Jeg ser jo min eksmand enormt meget, og jeg har det rigtig godt med ham, mine børn og nogen af mine andre børn. Men der er én i familien, som prøver at lave rav i den,« siger Henriette Zobel og fortsætter:

»Det har stået på i mange år.«

For nylig kom Henriette Zobel i centrum, efter at hun i alkoholpåvirket tilstand med en promille på 2,26 havde påkørt en anden bil.

Københavns Byret idømte hende 20 dages betinget fængsel og en bøde på 7.000 kroner. I forbindelse med retsagen indrømmede Henriette Zobel, at hun er alkoholiker.