Fra v Søren Espersen (DF), Udenrigsminister Lene Espersen (K), Naser Kader (K), Helle Thorning-Schmidt (S) og Margrethe Vestager (RV). Ved indflyvningen til Benghazi skulle alle have hjelm og skudsikker vest på.  Bemærk Helle Thornings pink Mulberry-taske på gulvet.
Fra v Søren Espersen (DF), Udenrigsminister Lene Espersen (K), Naser Kader (K), Helle Thorning-Schmidt (S) og Margrethe Vestager (RV). Ved indflyvningen til Benghazi skulle alle have hjelm og skudsikker vest på.  Bemærk Helle Thornings pink Mulberry-taske på gulvet. Foto: Søren Bidstrup

For år tilbage blev hun kendt som Gucci-Helle pga. den lille Gucci-taske. Og tasken er der stadig- også i krig, omend socialdemkraternes leder Helle Thorning-Schmidt har skiftet til et andet designermærke.

Onsdag var Helle Thorning med en delegation af danske politikere i det krigsramte Libyen, hvor de besøgte revolutionspladsen i oprørernes by Beghazi.

Og med sig på turen havde Helle Thorning en fiks rød laktaske, som viser sig at være af det eksklusive designer-mærke Mulberry og koster fra. 6.000-9000 kr.

SE BILLEDERNE: Helle og laktasken ved fronten

LÆS OGSÅ: Ingen vil forsvare Helle Thornings leasing-bil

Sammen med bl.a. Lene Espersen og Margrethe Vestager blev Helle Thorning vist rundt i byen og hilste på befolkningen og designer-tasken var med hele vejen.

Det er første gang, at en dansk minister besøger oprørerne i Libyen, og det er første gang, at oprørerne får besøg af en hel delegation af politikere. Besøget kommer, efter at danske kampfly i tre måneder har bombet mål i Libyen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.