'At rejse er at leve', lyder det berømte citat fra den danske eventyrforfatter H.C. Andersen - og det er et citat, amerikanske Heidy Pandora gerne vil skrive under på.

Den 24-årige kvinde fra Orlando i Florida, USA, ernærer sig til dagligt som 'sugarbaby' - en kvinde, oftest ung, der modtager gaver, penge, dyre middage eller rejser fra mænd til gengæld for hendes selskab og seksuelle ydelser.

Det skriver New York Post.

Men i Heidy Pandoras tilfælde spiller de seksuelle aktiviteter med kunderne en meget lille ubetydelig rolle, og det er ikke derfor, hun er gået ind i 'sugardatting'.

»Jeg har rejst med mange forskellige slags mænd, men jeg har ikke haft sex med dem alle,« siger hun til New York Post.

Jobbet som 'sugarbaby' har derimod givet hende mulighed for at rejse og opleve verden, noget, hun altid har drømt om.

»Jeg led af depression i to år og nåede et punkt, hvor jeg ikke ønskede at leve mere. Så jeg sagde til mig selv, 'Hvis i dag var min sidste dag, hvad ville jeg så have lyst til at gøre?'. Min drøm var at rejse, men jeg havde aldrig råd til det. Det er for dyrt,« siger hun New York Post.

Gennem datingsiden Miss Travel, har hun være på utallige dates med gifte og velhavende mænd, og hun lever i dag et sandt jetset liv uden selv at betale en krone. I løbet af kort tid har hun besøgt mere end 20 landeområder, heriblandt Dubai, Marokko, Hawaii og Thailand, og hun betragter sig selv som 'fuldtids-rejsende'.

Selvom Heidy Pandora, der er vokset op i El Salvador, afviser, at sex med kunderne spiller en stor rolle, så er det stadig en del af jobbet, forklarer hun.

Hun fortæller desuden, at hendes familie udmærket kender til hendes gesjæft, og at de alle bakker op om hendes ønske om at opleve verden.