Arkiv
Arkiv Foto: THOMAS PETER

Den østjyske landmand Ole Christian Olesen har siden 2015 solgt økologiske pizzaer på den århusianske festival Northside og til Coops supermarkeder. Nu vil han åbne en madkæde.

Det skriver Børsen.

Oprindeligt er Ole Christian Olesen uddannet pædagog, men i 2011 blev han træt af både jobbet, Aarhus by og sin lejlighed, og rykkede derfor sin sig selv og familien til Hammel i Østjylland for at slå sig ned som landmand.

I den forbindelse stiftede han cateringfirmaet Oles Gård, hvor han de første år leverede økologisk mad fra sin egen gård til bryllupper, konfirmationer og firmafester. Men da han i 2015 for første gang havde en madbod på Northside Festivalen, kunne Ole Christian Olesen og hans pizzaer bryste sig af dagligt at have festivalens længste kø, skriver Børsen.

ddd

Det var med andre ord en kæmpe succes for den østjyske landmand, og derfor kan han nu inden længe åbne sin første restaurant, der forhåbentlig skal være den første af mange, fortæller han til Børsen.

»Og jeg har en ambition om at åbne flere i løbet af de kommende år. Jeg tror, at der er basis for nogle stykker i Aarhus og rigtig mange i København. Men det er ikke sådan, at der skal være hundredevis af steder,« siger Ole Christian Olesen.

Ole Christian Olesen første restaurant ventes at åbne i Studgade i Aarhus inden for få måneder.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.