En mand havde i 70'erne en hed affære med en kvinde. Nu søger han kvinden igen. Det skriver dagbladet Ringkøbing/Skjern.

Flere læsere har studset over en annoce i Ugeposten og Dagbladet fra en mand, der søger en mellemblond pige, der må være i 60'erne nu, og som manden havde en varm og kærlig affære med på bagsædet af sin bil i Skjern. Men hvad var det egentlig, der skete dengang? Dagbladet har kontaktet manden, som har givet flere oplysninger, hvis der skulle sidde en derude, der vil i kontakt med ham, og som havde en hed affære med ham engang. Manden, der er i slutningen af 60'erne og bor i det sydlige Jylland, vil ikke have sit navn i avisen, så vi kalder ham Bent i det følgende.

Navneløs kærlighed

Navnet ville heller ikke give nogen nytte. Til trods for at Bent var sammen med kvinden to gange, udvekslede de aldrig navne. Bent har i øvrigt skiftet navn siden dengang. Vi skal tilbage til 1970 hvor Bent er dekoratør. Kvinden boede på det tidspunkt i Ikast, og her havde de være sammen en hel aften og en hel nat. Nogle år senere er Bent på opgave for en herretøjsforretning i Skjern, som lå overfor banegården. Han er i gang med at dekorere et vindue, da kvinden kommer ind. Da hun forlader butikken, følger han efter hende og beder hende om at vente. Det gør hun. Han siger tak for i dag til butikkens ejer, og kvinden og Bent sætter sig ind i hans bil, en grå Ford Taunus. De kører bort og hygger sig varmt og kærligt med hinanden på bagsædet i Taunussen.

Spændende pige

Bent droppede senere dekoratørhvervet, og læste til lærer. Han er nu overlærer ved en folkeskole. Han har oplevet meget, rejst meget rundt og talt med statsoverhoveder, ligesom han har skrevet artikler til flere aviser. Men nu føler han, at tiden er kommet til at se sin gamle flamme. - Det var meget impulsivt. Hun så godt ud. Det kunne interessere mig at snakke lidt med hende igen. Jeg syntes hun var spændende, siger Bent og tilføjer, at mindet om hende gennem alle de år er dukket op med mellemrum. Hvis kvinden melder sig, er Bent interesseret i at indlede et fast forhold med hende.