Flybilletterne til Mellemøsten er købt. Kontanterne er fundet frem til at købe guld. Kusinens far, som også er Hameds onkel, venter på at få kysset sin hånd.

Allerede for to år siden bestemte slægten, hvordan fremtiden skulle se ud for den dengang 20-årige Hamed og hans kusine i hjemlandet. Brylluppet skal stå om en måned, men der er et problem.

Hamed er ingen steder at finde. Han har forsøgt med alle argumenter at få aflyst brylluppet.

- Min far forstår det ikke. Jeg får brækfornemmelser ved tanken om at sove sammen med hende. Det er mit eget kød og blod, siger Hamed.På en hemmelig adresse et sted på Sjælland bag skudsikre ruder, værelser med alarmer i hvert et rum og politi kun få minutter væk, skjuler Hamed sig fra sin familie. Han er en af de unge af anden etnisk baggrund, som i stigende grad henvender sig til rehabiliteringscenteret R.E.D, fordi de er på flugt fra æresrelateret vold eller tvangsægteskaber. Han er også en del af den tendens, der viser, at forsommeren er den tid på året, hvor krisecentrene for alvor har travlt med at hjælpe de unge, der frygter eller ved, at de på flyturen hjem til Danmark vil bære en vielsesring, de ikke selv har valgt at tage på.Familien lover, at hvis blot Hamed gifter sig med sin kusine, er hans fremtid sikret med en lejlighed, en bil og en forretning. Men Hamed har været på tværs hele livet. Han er blevet nedgjort på grund af sine ærlige kommentarer, når de andre mænd i familien har diskuteret familieforhold. Han har festet hele natten på diskoteker, og han har haft flere danske kærester. Visse ting har faderen vendt det
blinde øje til.

- Han siger, at jeg gerne må være sammen med så mange piger, jeg har lyst til. Hvis du vil have en lejlighed, så skaffer jeg dig en, siger han. Så tager du bare alle de piger med op, du har lyst til. Du må have lige så meget sex med lige så mange piger, som du vil. Men det er din kusine, du skal giftes med, siger Hamed.

Faderen vil slå ihjel


Faderen har forklaret for Hamed igen og igen, at familien er som ’en ring’. Man kan ikke gå ud af den. Det er forbudt. Og der kan heller ikke komme nogen fremmede ind i ringen.

- Min far har sagt, at hvis det går helt galt, så vil han finde mig og min kæreste og slå os ihjel. Det er lige meget, hvor vi er. Jeg siger til ham ’Ja, ja, du skal finde os først, og så må vi se, hvad der sker’, siger Hamed.

Selv om han har kontakt til sin far fra det skjulte krisecenter, går det mildest talt trægt med at få gang i dialogen. Snart vil professionelle mæglere forsøge at finde en holdbar løsning for fremtiden.

’Hamed’ er ikke interviewpersonens rigtige navn, men det navn han er blevet tildelt af sikkerhedsmæssige årsager på R.E.D.