Politikerne i regionsrådet takkede sine ansatte, da de onsdag godkendte det første regions-regnskab med sorte tal på bundlinjen. Arkivfoto.
Politikerne i regionsrådet takkede sine ansatte, da de onsdag godkendte det første regions-regnskab med sorte tal på bundlinjen. Arkivfoto. Foto: Brian Bergmann

Håndværkere, der var ved at renovere et køkken i en boligblok vest for Aarhus, fik sig tirsdag eftermiddag en gevaldig overraskelse.

Pludselig væltede det nemlig ud med pengesedler, fortæller politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til P4 Østjylland:

- De samlede pengene sammen og gik ned og afleverede dem til varmemesteren, som ringede til politiet.

Politiet talte pengene sammen til i alt 520.000 kroner og ringede til ejeren af lejligheden, der er indlagt på hospitalet.

Han bekræftede, at det var hans penge og kunne også gøre rede for, hvor han havde pengene fra. Han ville dog ikke udelukke, at der var flere.

- Så politiet tog ud til lejligheden igen og fandt yderligere 91.000 kroner og 1.300 euro. Så vi har nu sammen med manden fået sat de her i alt 620.000 kroner ind på en bankkonto. Der er ikke flere penge derude, så vi kan sige, at nu stemmer kassen, siger Mogens Brøndum.

De mange penge stammer ifølge P4 Østjylland blandt andet fra en hushandel.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.