Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Efter skilsmissen fra Martin Jørgensen i september sidste år er Grevinde Alexandra ifølge flere nære venner og bekendte ivrig efter at komme i gang med sit nye borgerlige liv som som erhvervskvinde med egen virksomhed.

Med virksomheden 'Grevinde Alexandra' har den tidligere prinsesse registreret sin egen virksomhed i CVR-registret. En virksomhed, der ifølge Alexandras sekretær, Eiliyah Julie Jacobsen, skal være omdrejningspunktet for et kommende job.

»Grevinden har formelt genaktiveret det gamle enkeltmandsfirma for på et senere tidspunkt at have rammerne på plads for et fremtidigt arbejde,« skriver hun i en mail til BT.

Virksomheden er registreret som et PR- og kommunikationsfirma, men det er en betegnelse, man ikke skal lægge for meget i.

»Det er registreret sådan, fordi der skal angives noget, men det fortæller på ingen måde, hvad grevinden eventuelt har tænkt sig at beskæftige sig med på et tidspunkt,« fortæller Eiliyah Julie Jacobsen.

Den nyopstartede virksomhed kommer i forlængelse af, at Alexandra i februar i år satte sin pragtvilla på Østerbro til salg for svimlende 25 millioner kroner. Villaen havde hun i sin tid fået foræret af Prins Joachim.

KØB BT FREDAG OG LÆS MERE OM ALEXANDRAS NYE LIV SOM FORRETNINGSKVINDE

 

Andre læser også