Herman Sallings enke, Karin Salling, er glad for opkøbet af aktierne i Dansk Supermarked, som hun mener er helt i hendes mands ånd.
Herman Sallings enke, Karin Salling, er glad for opkøbet af aktierne i Dansk Supermarked, som hun mener er helt i hendes mands ånd. Foto: Claus Fisker
Inden stifteren af Dansk Supermarked, Herman Salling, døde i maj 2006, gav han et ønske for fremtiden videre til sit nærmeste. Købmanden med aarhusiansk blod i årene ville sikre sig, at virksomheden, der var hans hjertebarn, forblev på danske - og helst aarhusianske - hænder.

Derfor vil han have glædet sig over, at Salling Selskaberne i dag har købt 49 procent af aktierne i Dansk Supermarked af A.P. Møller-Mærsk, således at Salling Selskaberne i dag ejer 81 procent af aktierne i Dansk Supermarked.

Det fortæller den afdøde købmands enke, Karin Salling.

- Jeg er meget glad, og det ville han også have været. Det var min mands ønske, at hans livsværk ville forblive på aarhusianske hænder. Derfor er det virkelig en glædens dag, siger Karin Salling.

For hende er der ikke et øjebliks tvivl om, hvad Herman Salling ville have syntes om handlen, hvis han stadig levede.

- Han ville synes, at det er rigtig dejligt. Det er helt i hans ånd, siger Karin Salling.

Den nu 70-årige Karin Salling giftede sig i 1977 med Herman Salling. Ægteskabet varede i 29 år frem til hans død i 2006.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.