Lyt til artiklen

Se video foroven, hvor Susan K knytter en kommentar til Gustavs bog om realityverdenen.

Susan K burde have stoppet det par, der forleden dyrkede oralsex på et bord i den bodega i Aarhus, hvor hun er bartender. Det mener stedets ejer, Betty Jensen, som efterfølgende valgte at fyre Susan K. Ejeren er især utilfreds med, at den kendte reality-stjerne tog billeder og filmede parret med sin mobil i stedet for at gribe ind.

»Grænseoverskridende« og »uhørt,« siger Betty Jensen om det optrin, der forleden fandt sted på hendes værtshus Kurts Mor i det centrale Aarhus.

Videoovervågningen fra stedet viser, hvordan et par ved 20.30-tiden tirsdag udlevede deres lyst til hinanden på værtshuset, mens andre gæster sad lige ved siden af.

SE OGSÅ: Efter oralsex på legendarisk bodega: Realitystjernen Susan K fyret

Episoden begyndte i baren, hvor den mandlige part til sidst havde hånden helt oppe i skridtet på sin partner.

»Det ser ikke ret godt ud. Og allerede, mens de sidder der, går Susan ud efter sin mobil og begynder at tage billeder af dem uden at bede dem om at holde op,« fortæller Betty Jensen.

Kort efter rykkede parret hen til et bord, hvor kvinden endte på ryggen med benene i vejret, mens fyren knælede foran hende og tilfredsstillede hende oralt. På det tidspunkt var der ifølge Betty Jensen cirka 15 andre gæster. En mand, der sad over for det elskende par, tog sin telefon frem og optog optrinnet på video. Det samme gjorde Susan K ifølge Betty Jensen.

Betty Jensen har drevet stedet i 21 år og har aldrig tidligere oplevet noget lignende. Derfor blev hun også dybt rystet, da Susan K efter et stykke tid ringede og fortalte, hvad der foregik.

»Hun skraldgrinede og sagde: 'Betty, Betty. Der er nogle, der dyrker sex på et bord. Hvad skal jeg gøre?' Og så blev jeg altså gal og sagde: 'Susan! Få dem stoppet og smid dem ud!« fortæller værthusejeren og tilføjer, at Susan K over for hende hævdede, at hun ikke havde set udskejelserne.

På overvågningen kunne Betty Jensen dog konstatere, at Susan K var til stede hele tiden og ikke bremsede parret, som heller ikke blev bortvist. Parret fortsatte derimod ud på et toilet.

Efter endnu en samtale, hvor ejeren forsøgte at få Susan K til at låse døren til toilettet op, besluttede Betty Jensen at tage ned på Kurts Mor ved lukketid og give Susan K en fyresedel.

Kort efter lagde hun et opslag på bodegaens Facebook-side, hvor hun fortalte om fyringen.

Det fik hurtigt en gruppe gæster til at oprette støttegruppen 'Boycot Kurts mor i protest mod fyringen'. Torsdag middag har gruppen godt 200 medlemmer.

Til Lokalavisen Aarhus siger én af gruppens stiftere, Bianca Millner, at hun mener, fyringen er uretfærdig.

»Susan har gjort rigtig meget for Kurts Mor. Hun har fået mange kunder, og de vil følge med hende ud. Der er en stor flok, som i hvert fald ikke kommer på Kurts mere.«

Bianca Millner er også utilfreds med, at indehaveren lagde fyringen på Facebook.

Betty Jensen tager dog truslen om boycot roligt.

»Flere af personerne i gruppen er folk, som tidligere er blevet bortvist fra Kurts Mor, og jeg har på den anden side fået mange positive tilkendegivelser fra andre efter episoden,« fortæller hun og tilføjer, at hun tidligere har bedt Susan K om ikke at være så meget på mobilen, når hun er på arbejde.

BT har forsøgt at få en kommentar fra Susan K, men trods gentagne henvendelser er hun endnu ikke vendt tilbage. Umiddelbart efter fyringen oplyste hun, at hun ville kontakte sin advokat.

»Jeg var på arbejde, da det skete, og det er ikke mig på billedet, men jeg afventer svar fra min advokat, før jeg udtaler mig yderligere. Der må være grænser for, hvad man skal udsættes for, når man har været loyal i næsten tre år,« sagde hun.

Ved du noget om sagen, så hører BT gerne fra dig. Skriv til os på 1929@bt.dk eller via Facebook.

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX-podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download det gratis i Itunes eller lyt med her: