Kun Midtjylland fik skybrud, og der var først på natten stadig risiko i Nordjylland.

Uvejret der kom ind over Danmark fra sydvest torsdag aften ramte kun midtjyderne med decideret skybrud, melder Danmarks Meteorologiske Institut.

-  Fyn og Sjælland slap med skrækken, kan man sige, og det var faktisk kun Midtjylland der blev ramt, særligt området ved Herning over Grindsted, der blev ramt af decideret skybrud, fortæller vagthavende på DMI, Klaus Larsen til bt.dk.

Heller ikke hos Falck, har der været grund til alarm:

- Klokken 21.00 var der ikke én eneste melding om oversvømmede kældre og den slags, og mig bekendt heller ikke problemer på vejene, siger Jeppe Ilkjær fra Falck.

- Lige nu (klokken 22.30) hænger uvejret fra Århus og op mod Limfjorden, så der kan godt falde en del stadig væk, siger Klaus Larsen, der regner med at det vil regne det meste af natten:

- Måske også noget først på dagen, men i løbet af fredag klarer det op over hele landet og vi får tørvejr, og mellem 15 og 18 grader, siger DMIs vagthavende.

I weekenden får vi mere udbredt regn, særligt lørdag, og i den næste periode (10-14 dage) bliver det lettere ustadigt med en blanding af byger, tørvejr og sol, og ikke meget over 20 grader.