Hvorfor gå og bøvle med støvsuger og gulvskrubbe, hvis du kan få en mand til at gøre det for dig gratis? Og vel at mærke en mand uden tøj på!

Det lyder som en aprilsnar i september, men den er god nok.

En 37-årig nyskilt mand fra Horsens går nemlig nye og kreative veje for at få gang i sexlivet igen. 

Han tilbyder gratis rengøring i to timer - vel at mærke kun til kvinder og kun, hvis han kan få lov til at være nøgen.

Facebook har han oprettet en profil under navnet 'Jesper Andersen (Nøgen rengøring)'. Her skriver han om sig selv:

- Jeg tilbyder nu gratis rengøring for kvinder i op til 2 timer. Trænger dit hjem til en kærlig hånd, så skal du skal blot sende mig en besked og så fortælle hvad opgaven lyder på! Eneste du skal foretage dig er at åbne døren og ellers slappe af og nyde at opgaven blive udført. Eneste forudsætning er, at rengøringen udføres nøgen!

Herning Folkeblad har undersøgt sagen nærmere, og det viser sig da også, at manden, som ønsker at være anonym, har andet og mere end rengøring i bagtankerne, når han svinger støvkosten.

- Jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt i mit liv, da jeg er i skilsmisse. Det hele er ment som en sjov gimmick, der gerne skal være sjov og underholdende for begge parter. Og ja, den skal da også helst være lidt pirrende og grænseoverskridende, fortæller han.

Den alternative rengøringshjælp indrømmer da også, at det langt fra altid kun er nullermænd og spindelvæv, han tager sig af, når han er på job.

- Det sker oftest, at det bliver til lidt mere end kun rengøring, men der er også gange, hvor det kun er rengøring og en skæg oplevelse, fortæller den 37-årige til Folkebladet.

Selv om hans firma er helt nyt, er der allerede syv kvinder, der har benyttet sig af det alternative tilbud.