Den kun 19-årige Thomas Stralner har efterhånden været forsvundet i tre uger. Men søndag opstod der et pludseligt håb hos Thomas Stralners familie. Det håb skulle dog hurtigt vise sig at være en ond joke. Det skriver TV2 Østjylland.

Thomas Stralner har været forsvundet, siden han blev væk under en bytur i Randers for lidt over tre uger siden. Efterfølgende blev en større eftersøgning sat i gang for at finde Thomas, der blev væk under en bytur med venner.

Thomas og familie 123

Søndag viste der sig med et lille glimt af håb, da flere familiemedlemmer ud af det blå fik en venneanmodning på Facebook fra en profil, der havde navnet Thomas Stralner.

På profilen var der foruden navnet også billeder af den forsvundne 19-årige. Men det viste sig desværre hurtigt at være for godt til at være sandt.

Thomas Stralner

»Det viste sig dog at være en falsk profil. Fødselsdatoen var forkert, og efter at have kigget nærmere på profilen, var vi ikke i tvivl om, at den var falsk. Anmodningerne var sendt til hele familien – også Thomas’ 10-årige lillesøster. Det er umenneskeligt og ubeskriveligt ondt at gøre sådan noget,« siger faderen til Thomas Stralner, Michael Stralner til TV2 Østjylland.

Profil anmeldt og slettet
Michael Stralner fortæller samtidig, at profilen hurtigt blev anmeldt, og den nu er fjernet af Facebook igen.

Hvem der har oprettet den falske profil i Thomas Stralners navn er ikke kommet frem.

thomas

Men selvom det kortvarige håb hurtigt blev slukket, så leder familien, venner og Missing People stadig videre efter Thomas Stralner.

Så sent som i weekenden har organisationen Missing People, der hjælper med at finde forsvundne personer, haft et svensk hold af eftersøgningshunde, som har været ude og sejle på Randers Fjord, hvor man mistænker, at Thomas Stralner muligvis kan findes.

thomas

'Hundene har afgrænset et område i vandet'
Og her kom der udslag fra hundene. Det gør, at organisationen er optimistiske i forhold til at finde forsvundne Thomas.

»Hundene har afgrænset et område i vandet på cirka halvanden kilometer, og vi føler os ret sikre på, at Thomas befinder sig i det område,« sagde René Nielsen, der er organisationsansvarlig hos Missing People, til BT tidligere mandag.

Thomas og familie 123

»Vi taler lige nu med politiet om, hvordan arbejdet skal koordineres. Vores indsatsgruppe i Randers vil naturligvis gerne i gang hurtigst muligt, og vi regner med at have en afklaring i løbet af mandag. Om vi så starter mandag eller tirsdag, kommer an på nogle forskellige ting,« uddybede René Nielsen.

Politiet frygter det værste
Politiet i Østjylland har tidligere været ude og fortælle, at de frygter, det værste er sket med Thomas Stralner.

Forsvundne Thomas formentlig lokaliseret - 1

»Ud fra vores erfaring og ud fra de spor, vi har, så frygter vi, at han kan være faldet i vandet, og at han ikke er i live, fortalte politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi til Ritzau 21. januar.

Politiet har da også valgt at indstille eftersøgningen efter Thomas Stralner. En beslutning, som Vagn Martinussen uddybede overfor Ritzau.

thomas

»Vi kan ikke gøre så meget nu her. Vi er stadigvæk i gang med at afhøre nogle få vidner. Medmindre de kommer med noget meget specielt, så har vi ikke rigtig nogen steder, vi kan lede,« forklarede Vagn Martinussen.

Hvis du har set Thomas Stralner eller har oplysninger, der kan hjælpe i eftersøgningen, så kan du kontakte politiet på 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.