En 44-årig norsk mand, der har været forsvundet sporløst siden 2005, dukkede fredag op ved Hotel Trinity nær Fredericia, skriver den lokale tv-station DanmarkC TV. Dermed endte en ni år gammel efterlysningssag.

Manden, der har levet som en eremit nær hotellet, blev ifølge DanmarkC TV tilbageholdt af politiet, da personalet på hotellet havde slået alarm, fordi en person var i færd med forsyne sig fra en madcontainer.

Da politiet undersøgte mandens identitet via et elektronisk system i patruljevognen viste det sig ifølge mediet, at han havde været efterlyst ikke mindre end ni år.

KENDER DU MANDENS IDENTITET ELLER VED DU NOGET - TIP BT PÅ 1929@BT.DK

I et program, der vises mandag på DanmarkC TV, ses det tydeligt, hvordan den norske mand har forsøgt sig som eneboer i en nærliggende skov.

En indkøbsvogn fungerer som klædeskab og brød, juice og sodavand ligger spredt omkring stedet, hvor han ifølge politiet har opholdt sig i en række uger. Det vides ikke, hvor manden har opholdt sig indtil da.

Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Henrik Dam oplyser til DanmarkC TV, at manden ifølge politiets oplysninger nu er på vej hjem til genforening med sin familie i Norge. Politiet har angiveligt tidligere været i kontakt med manden, men dengang ytrede han ikke ønske om at komme hjem til Norge.

Hele indslaget om den forsvundne og nu genfundne nordmand bliver bragt mandag i nyhederne på kanal DanmarkC TV.