Formand for boligforeningen 3B, Steffen Morrild, vil forsøge at mægle mellem ja- og nej-stemmerne til det årlige julearrangement, når han og direktør Bent Frederiksen i aften holder møde med afdelingsbestyrelsen i Egedalsvænge, Kokkedal.
Formand for boligforeningen 3B, Steffen Morrild, vil forsøge at mægle mellem ja- og nej-stemmerne til det årlige julearrangement, når han og direktør Bent Frederiksen i aften holder møde med afdelingsbestyrelsen i Egedalsvænge, Kokkedal. Foto: Bax Lindhardt

Det er afgørelsens time i juletræssagen, når ledelsen fra boligselskabet 3B i aften sætter sig til forhandlingsbordet med afdelingsbestyrelsen i Egedalsvænge, Kokkedal.

For selvom 3B i hele sagsforløbet har fastholdt, at man ikke vil blande sig i beslutningen om ikke at sætte et juletræ op i år, har ledelsen alligevel indkaldt til møde. Her vil 3B's formand, Steffen Morild, og direktør Bent Frederiksen forsøge at få talt med det muslimske flertal i bestyrelsen, der nedstemte juletræsfesten.

- Jeg vil selvfølgelig understrege igen, at vi ikke kan tvinge dem til noget. Men vi vil da helt sikkert tage en snak med dem og forsøge at finde en passende løsning. Det sker ind imellem, at der i vores lokale afdelingsbestyrelser opstår uenigheder, og så må vi ud og mægle mellem parterne. Det vil vi også forsøge i aften, siger Steffen Morild, formand for 3B, til bt.dk.

Han oplyser videre, at man efter mødet vil afholde et pressemøde, hvor man håber på at kunne fremlægge en eller anden form for konklusion.

- Vi skal meget gerne have afsluttet det her. Vi vil bare gerne have lidt indsigt i, hvordan tingene er foregået, og så vil vi forsøge at komme frem til en løsning, siger Steffen Morrild.

3B-toppen går dog umiddelbart en svær aften i møde, da nej-stemmerne over for bt.dk adskillige gange har givet udtryk for, at de står fast på deres beslutning.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.