Onsdag aften er der orienteringsmøde om juletræsstriden i Egedalsvænge i Kokkedal. Samtidig er der valg til bestyrelsen, noget der endegyldigt kan afgøre om de skal have et juletræ i Egedalsvænge.
Onsdag aften er der orienteringsmøde om juletræsstriden i Egedalsvænge i Kokkedal. Samtidig er der valg til bestyrelsen, noget der endegyldigt kan afgøre om de skal have et juletræ i Egedalsvænge. Foto: Bax Lindhardt
Onsdag aften er der indkaldt til ekstraordinært afdelingsmøde i Egedalsvænge i Kokkedal, hvor der skal være nyvalg til bestyrelsen. Formand for Boligforeningen 3B, Steffen Morild, håber dermed at den langtrukne affære om hvorvidt der skal holdes en juletræsfest med gløgg og æbleskiver i Egedalsvænge kan få en ende.

- Jeg håber at der kommer en løsning i aften så vi kan få en afslutning på striden og en fortsat god dialog, siger Steffen Morild.

Det ekstraordinære valg kommer efter, at der for kun to måneder siden blev valgt en ny bestyrelse, der dog nu risikerer at blive væltet efter den turbulente periode, hvor et muslimsk flertal i bestyrelsen stemte imod en juletræsfest i Egedalsvænge. Noget der fik bestyrelsesformand Karin Leegaard Hansen til at kritiserer beslutningen offentligt.

Hun har senere modtaget trusler, og hendes lejlighed har været udsat for stenkast, hvilket nu har fået hende til at flytte fra området.

Steffen Morild, der selv deltager i mødet i aften, siger, at resultatet af valget ikke nødvendigvis afgør, om der skal sættes et juletræ op.

- Jeg håber ikke, at der kommer et juletræ lige meget hvad. Det må den lokale beboerbestyrelse overveje, hvad der bedst. Om der kommer et i år, eller om det først bliver næste år, siger Steffen Morild.

Han påpeger samtidig, at boligforeningen ikke har noget at sige i sagen, men kun kan mægle mellem de stridende parter. Steffen Morild kender heller ikke nogen af de opstillet personer, men siger, at der er stor interesse for mødet.        
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.