____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det var en meget berørt Kronprins Frederik, der lørdag eftermiddag tog afsked med den afdøde skibsreder i Holmens Kirke.

Toppen af Danmark tog en rørende afsked med en af Danmarks mægtigste mænd i Holmens Kirke lørdag eftermiddag, da Mærsk McKinney Møller blev begravet i Holmens Kirke i København.Flere af de fremmødte erhvervsledere havde svært ved at holde tårerne tilbage, da de skulle ind og tage afsked med Danmarks største erhvervsikon, og et par stykker havde også svært ved at finde de rigtige ord, fordi de var så berørte af situationen. 

Men også Kronprins Frederik virkede meget berørt af situationen, da han og Kronprinsesse Mary kom ud af kirken efter cermonien.

Kronprinsen havde røde øjne og så ud til at være meget berørt af situationen.

Udover kronprinsparret deltog dronning Margrethe og prinsgemalen, prins Joachim og prinsesse Marie og dronning Anne Marie.

De kongelige gæster kom ud af kirken sammen med de nærmeste medlemmer af Mærsk-familien.


Den lille prinsesse Isabella fylder fem år i dag, men Kronprinseparret fejrede hendes fødselsdag, inden de tog til skibsrederens begravelse.

Det var også i Holmens Kirke, at kronprinseparrets tvillinger, Josephine og Vincent, blev døbt i januar 2011.