Lille fly er styrtet ned på Bornholm Stor udrykning til lufthavnen syd for Rønne. To er kommet svært til skade. Et mindre fly med to personer er lørdag eftermiddag forulykket nær lufthavnen på Bornholm.
Lille fly er styrtet ned på Bornholm Stor udrykning til lufthavnen syd for Rønne. To er kommet svært til skade. Et mindre fly med to personer er lørdag eftermiddag forulykket nær lufthavnen på Bornholm. Foto: Jens Erik Larsen

De to personer, som lørdag eftermiddag styrtede ned med et lille privatfly på Bornholm, er begge udenlandske statsborgere. Ifølge Bornholm.nu er den ene mexicansk statsborger, mens den anden er polsk statsborger. Deres tilstand betegnes som alvorlig.

Kort før klokken 14 lørdag styrtede et privatfly ned ved byen Arnager uden for Rønne. De to personer ombord er svært tilskadekomne og behandles nu på Rigshospitalets Traumecenter.

De to er begge udenlandske statsborgere, og det lille fly er indregistreret i Tyskland. Flyet styrtede ned på en majsmark nær Bornholms Lufthavn, og passagererne måtte skæres fri af maskinen. Det tog næsten en time at få dem frigjort, oplyser Region Hovedstadens AMK-Vagtcentral.

Bornholms politi ved endnu ikke, om flyet er landet, før det ramte landingsbanen, eller om det er fløjet for langt og er landet efter landingsbanen.

Tre ambulancer blev sendt til ulykkesstedet, hvor redningsmandskabet behandlede de to personer med det samme. Herefter blev de fløjet med helikopter til traumecentret. De ankom klokken 16 og efter en times behandling betegnes deres tilstand fortsat som alvorlig.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.