Tidligere har BT skrevet om flere danske gymnasieklasser, der har været ramt af en ganske forfærdelig nyhed – hvert fald for dem.

Fragtselskabet KJ-Flyt & Transport på Fyn blev erklæret konkurs, og det var få uger før at landets studerende skulle køre i studentervogn. Hvorfor flere gymnasieklasser på Fyn stod uden vogn.

Det har fået studentervognsfirmaet lejstudentervogn.dk til at tilbyde en enkelt gratis studentervognstur til en gymnasieklasse på Fyn, hvis man kan fremvise dokumentation for, at man har haft en aftale med KJ-Flyt & Transport.

»Vi har en vogn fri på Fyn 29. juni, som vi vil tilbyde til en af de klasser, der har været ramt og som ikke har fået booket en ny studentervogn endnu,« siger grundlægger Andreas Bossow Angel.

Den 25-årige iværksætter kan også oplyse, at der udover den gratis tur medfølger 30 liter fadøl på turen. Han fortæller, at det for ham og broderen handler om, at de vil give en af de ramte klasser en god oplevelse.

»Det kan jo være svært med så kort varsel at finde penge til en ny vogn. Og så vil vi også være med til at give branchen et bedre ry. Det er jo ikke første gang, at der kommer uheldige historier i medierne omkring studentervognskørsel. For os handler det også om, at vi vil vise, at man kan stole på os.«

Her ses et eksempel på en af lejstudentervogn.dks vogne set indefra.
Her ses et eksempel på en af lejstudentervogn.dks vogne set indefra.
Vis mere

Hos lejstudentervogn.dk er det normalt, at kunderne betaler 5.000 kroner i første rate. Derefter betaler de restbeløbet på selve dagen.

»På den måde kan studenterne selv konstatere, at vi leverer en studentervogn i den stand, og med det udstyr som aftalt. Vi har erfaret, at denne model giver vores kunder en tryghed, og det er vigtigt for os,« siger han.

Lejstudentervogn.dk blev grundlagt i 2013 af Andreas Bossow Angel og broderen Frederik Bossow Angel.

»Vi følte ikke, at vognene på markedet var gode nok. Så vi byggede selv en til vores egen tur. Og så solgte vi ture til vores parallelklasser,« siger Andreas Bossow Angel.

I dag har den lille virksomhed ni vogne, som de alle selv har bygget. Der dog kun tale om et sidejob. Brødrene er uddannede inden for markedsføring og handel.

Du kan skrive til Andreas Bassow Angel på mail@lejstudentervogn.dk