På hjemmesiden trustpilot.dk har danske forbrugere mulighed for at komme med ris og ros til diverse internetbutikker og fysiske butikker. Blandt de mange anmeldelser gemmer sig adskillige guldkorn.

Heriblandt et fra brugeren ’Simon’, der bestemt ikke var tilfreds med de kiwier, han købte i sin lokale Føtex i sidste uge.

»Jeg fandt de her mega dejlige Kiwier som så helt vildt overpowered ud. Jeg købte en masse Kiwier og tog dem med hjem til mit hus. Jeg tændte min computer og begyndte at se nogle streams. Jeg skar min kiwier over i 100 dele og begyndte at spise dem. De smagte som Shreks. De var helt vildt dårlige, kan ikke anbefale Føtex overhovedet,« lyder det mest forståelige af Simons ét-stjernede anmeldelse af supermarkedet på trustpilot.dk.

Læs også:

Læs også:

Den øvrige del af anmeldelsen er skrevet i et sprog, som vist kun giver mening for ivrige brugere af computerspillene ’Counter-Strike’ og 'League of Legends'.

Til alt held for Føtex er en af medarbejderne tilsyneladende også ivrig 'gamer' og kunne derfor besvare den negative anmeldelse i samme tone.

»Vi har fuld forståelse for din madness og vi er pænt sorry for kvaliteten af dine nyindkøbte Kiwier.Ragen over et tabt game, samt frugt der er nerfed, er et ubeskriveligt scenarie, der kan sammenlignes med at blive stunlocked af Leona med tower agro på sig, eller at en noob kill stealer ens penta-kill i ranked,« lyder det blandt andet fra Føtex i svaret på den kritiske anmeldelse.

Se både kundens klage og Føtex' svar her:

'Simons' klage over Føtex på trustpilot.dk.
'Simons' klage over Føtex på trustpilot.dk. Foto: Screendump fra trustpilot.dk
Vis mere

Føtex' svar på trustpilot.dk.
Føtex' svar på trustpilot.dk. Foto: Screendump fra trustpilot.dk
Vis mere