Nørbygaards seneste regnskab er ikke rar læsning.

Et år efter IT Factory-svindleren Stein Baggers milliard-fusk, er Danmarks engang rigeste komiker og psykoterapeut, Finn Nørbygaard, stadig millionær.

I hvert fald på papiret.

Det afsløres i det spritnye regnskab for den 57-årige entertainers selskab M.V.S. & Co. ApS, som Ekstra Bladet fik fingre i onsdag aften.

Selv om Finn Nørbygaard sidste år tabte omkring 250 mio. kr. på IT Factory-svindlen og fik et underskud på 171 mio. kr., har han stadig en egenkapital - altså opsparing - på 14.3 mio. kr.

Men han slæber også rundt med en kæmpe gæld. I alt skylder han næsten 46 mio. kr. væk. Heraf en ordentlig stak mio. til Danske Bank.

Hvordan har du det med det?

- Snak med min revisor. Jeg er det seneste år gået hen og blevet talblind, sagde Finn Nørbygaard i aftes til Ekstra Bladet.

Da IT Factory - og Finn Nørbygaard - var på toppen, troede han, at han var go’ for 283 mio. kr. Det ændrede sig over en nat, da Stein Bagger sidste år blev afsløret.

Men Finn Nørbygaard har i sit selskab stadig en pæn portion værdipapirer, bl.a. obligationer for over 22 mio. kr. og andre papirer og kapitalandele for 36 mio. kr. Alligevel sluttede selskabet regnskabsåret med et underskud på over 16 mio. kr.