12-årige Racan Mansoor var en af de drenge, der efter ballade i 6.c. oplevede den ophidsede skoleleder miste fatningen.
12-årige Racan Mansoor var en af de drenge, der efter ballade i 6.c. oplevede den ophidsede skoleleder miste fatningen. Foto: Sonny Munk Carlsen

Den far, der har anmeldt en skoleleder til politiet for racisme, trækker kun anmeldelsen tilbage, hvis lederen stopper på skolen

- Jeg er så skide træt af muslimer, som ødelægger undervisningen, råbte skoleleder Birgitte Sonsby ifølge Fyens Stiftstidende til en lille gruppe elever fra 6. klasse på Ejerslykkeskolen i Odense.

Det er racistisk mener Shaib Mansoor, der har anmeldt lederen til politiet.Han er far til 12-årige Racan Mansoor, der var en af de drenge, der efter ballade i 6.c. oplevede den ophidsede skoleleder miste fatningen.

Shaib Mansoor trækker kun politianmeldelsen tilbage på én betingelse.

- Min betingelse er, at ledelsen på skolen går af, siger han til bt.dk.

Han er frustreret over, at der i hvert fald vil være gået tre uger, inden sagen får mulige konsekvenser.

Der er gået to uger siden episoden, og indtil videre har skolechef i Odense Kommune Poul Anthoniussen indkaldt Birgitte Sonsby til en tjenestelig samtale tirsdag i næste uge.

- Jeg har ikke noget personligt mod ledelsen. Men hvis der ikke snart sker noget, er jeg er bange for, at børnene på skolen vil få den opfattelse, at det er i orden at tale nedværdigende om børn med muslimsk baggrund, siger Shaib Mansoor.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Birgitte Sonsby.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.