Thomas Mikkelsen Stralner har været savnet siden lørdag 16. januar. Han blev sidst set kravle under en bom ved Randers havn omkring 04.43. Politiet frygter, at han er druknet. Nu er familien ramt af en ny personlig tragedie.

Familien Stralner har ledt efter deres søn, selvom politiet har indstillet deres aktive eftersøgning.

»Vi bruger al vores tid på at finde Thomas. Vi sejler for det meste rundt i området. Vi har den bedste chance for at kigge efter ham fra vandet. Vi kan slet ikke få ham ud af hovedet. Jeg vågner med et billede af Thomas i hovedet, hvor han er i vandet, og det billede forsvinder ikke, før jeg finder ham. Vi kan ikke komme videre med vores liv, før vi finder ham. Det kan ikke lade sig gøre,« siger Thomas' far, Michael Stralner, til BT.

Thomas og familie 123

Nu må familien Stralner kæmpe med et andet stort, personligt tab. Og torsdag tager de derfor ikke ud for at lede efter deres søn.

19-årige Thomas Mikkelsen Stralner har været forsvundet siden lørdag den 16. januar.

»Mandag døde min mor, så vi skal til begravelse i morgen. Det bliver fandme hårdt at sidde i kirken. Jeg kommer helt sikkert til at tænke, at det nok ikke er sidste gang, jeg kommer til at sidde der. For at være helt ærlig. Jeg kan næsten ikke rumme det. Min grænse er godt nok nået i forhold til, hvor meget jeg kan klare af den slags,« siger han.

Thomas Stralner

Thomas Stralners farmor var 63 år, da hun gik bort på grund af en lungesygdom.

»Det har været undervejs i et stykke tid, men der var ikke nogen, der regnede med, at det ville gå så stærkt og slet ikke nu. Så mandag måtte jeg sætte mig ned og sige: Jeg er forældreløs, og jeg mistet min søn. Jeg synes ikke, det kan blive værre,« konstaterer Michael Stralner.

Større eftersøgning i weekenden
Fredag vil de søge videre efter deres søn. I hverdagene er det for det meste dem selv og frivillige fra organisationen Missing People, der leder efter den 19-årige unge mand. Men i weekenderne støder der som regel flere til. Det håber Michael Stralner også, at der gør i denne weekend, hvor de vil arrangere en større eftersøgning. Hvis du vil give en hånd med, kan du skrive til Michael Stralner på Facebook eller via Facebook-gruppen 'Facebook Randers'.

19-årige Thomas Mikkelsen Stralner forsvandt efter en bytur i Randers natten til 16. januar. For familien, der udover storebror Tommy, mor Karina og far Michael, tæller to yngre søstre, er uvisheden om deres søns og brors skæbne det værste, fortæller de. Foto: Bo Amstrup

Flere har tidligere tilbudt deres hjælp, og der er endda også oprettet en indsamling til familien Begge forældre er sygemeldt, så de kan lede efter deres søn. Det rører tydeligt Michael Stralner.

Thomas og familie 123

»Det er sgu rart, der er nogen, som tænker på os, men vi har altid haft svært ved at bede om hjælp. Men vi er beskedne mennesker, så det føles på den ene side utroligt rart, at nogen våger over en. Men man er også ydmyg i situationen,« siger Michael Stralner.

Senest har de fået hjælp af en, som ejer en såkaldt ROV. En form for undervandsdrone, der kan tage billeder under vandet. Dermed har de ifølge Michael Stralner fået undersøgt halvdelen af Randere havnebassin i jagten på deres søn. Den såkaldte ROV kan du se i aktion i toppen af artiklen.

Hvis du har set Thomas eller har andre nyttige informationer i sagen, skal du henvende dig til politiet på 1-1-4.

SMS

Hitter på Facebook