Carina Melchior. Foto: DR
Carina Melchior. Foto: DR Foto: DR

Familien Melchior har nu fundet det genoptrænings-sted, hvor den mener 20-årige Carina Melchior fra den gribende DR-dokumentar 'Pigen der ikke ville dø' kan få en bedre genoptræning. I øjeblikket er hun på et center for ældre mennesker med hjerneskader.

Syddjurs Kommune har på et møde med familien Melchior givet familien grønt lys til at den selv kunne gå ud og finde et tilbud, som passer bedre til Carina.

- Og det har vi sådan set fundet. Det hedder Østerskoven og ligger i Hobro, nu er spørgsmålet om kommunen giver Carina lov til at komme derhen. Jeg afventer en mail fra kommunen med en invitation til et møde om sagen, siger Carinas far Kim Melchior.

Han betegner Østerskoven som værende næsten i klasse med Hammel Neurocenter - det var her, Carina fik den første genoptræning efter hun var vågnet af sit koma, og det var her tv-seerne kunne se Carina blive bedre nærmest dag for dag.

- Østerskoven er et sted for folk med sen-hjerneskader, og nu håber vi bare, Carina kan få lov til at komme dér, siger Kim Melchior.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.