Forrige weekend blev et par fra Glostrup millionærer på Millionærgarantien, som er en ekstra millionchance på hver spillet Lotto-række. Men da Danske Spil ringede til dem for at overbringe den glædelige nyhed, troede de, der var tale om et fupnummer.

»Der var åbenbart noget galt med mit kontonummer, så gevinsten på en million kunne ikke udbetales. Derfor bad han om at få mit kontonummer. Men altså, det troede jeg jo slet ikke på og blev næste helt sur,« fortæller manden i en pressemeddelelse.

Heldigvis fik medarbejderen fra Danske Spil beroliget manden og bad ham om at logge ind på sin spilkonto for at se, at der altså stod en million kroner, som var klar til at blive udbetalt.

»Og så begyndte kuldegysningerne. Det er jo helt fantastisk, at man kan vinde uden at have de rigtige tal,« lyder det fra vinderen, der ønsker at være anonym.

Manden tilføjer, at de egentlig havde til hensigt at fejre deres nye status på en fin restaurant med deres fire børn, men børnene havde nogle lidt andre tanker.

»Børnene ville såmænd bare gerne have running sushi. Så det var det, vi gjorde,« siger manden og fortæller videre, at gevinsten nok ikke kommer til at ændre deres liv radikalt.

»Det hele bliver bare lidt mere lækkert, nemmere og sjovere,« siger han og tilføjer:

»Vi har længe gået og sparet sammen til en rejse i forbindelse med vores kobberbryllup. Meningen er, at vi vil tre uger afsted i en kombination af natur, storby og varme. Og den tur bliver nok lidt mere luksuriøs, end vi oprindelig havde forestillet os.«

Derudover skal pengene investeres, og så har parret tænkt sig at overraske den nære familie til sommer.

»Vi har en tradition med, at vi hvert andet år splejser til et sommerhus på Bornholm, hvor hele familien er samlet. Den regning tager vi selvfølgelig på os i år.«