Stormen Bodil ramte med stor kraft Helenekilde Badehotel torsdag aften omkring klokken 20.15.

Det luksuriøse rekreationssted er ejet af den tidligere balletdanser Alexander Kølpin og ligger med smuk udsigt over Kattegat på Strandvejen i Tisvilde i Nordsjælland. Og skaderne på badehotellet er ikke ubetydelige, oplyser ejeren på sin facebook-profil:

- Tidligere på aftenen blev begge skorstene og dele af taget på Helenekilde Badehotel revet af. Heldigvis kom ingen af vores kære gæster eller personale noget til. Tak til Falck og medarbejderne på hotellet. Rep. på vej imorgen..! :-/, skrev Alexander Kølpin omkring klokken 22 torsdag aften.

Det lokale krimiwebsite, politirapporten.nu, melder, at de to øverste etager på Helenekilde blev evakueret på grund af fare for nedstyrtning på hotellets tagetage.

Flere biler på parkeringspladsen foran hotellet blev smadret af de nedfaldne hotelrester. En bil fik knust bagrude, forrude, tag og fronthjelm.

Politirapporten.nu fortæller, at store dele af hotellets tag blev revet i stykker af vinden, ligesom taget ud mod vandet pådrog sig en godt en meter høj 'flænge'.

Tagterrassen blev revet af hotellet og slynget over taget. Redningsfolkene på stedet vurderede torsdag aften, at hele tagkonstruktionen var i fare for at rive sig løs og styrte ned. Ingen personer er kommet til skade.