»Jeg kunne bare ikke lade være.«

Sådan lyder det fra 19-årige Mathias Skaarup, der valgte at rejse 10.000 kilometer fra Nordsjælland til USA for at overraske og gense sin kæreste, Anna.

Hele turen og gensynsglæden valgte han at filme. Siden har flere end 100.000 set hans video på YouTube, hvor han hyldes som verdens bedste kæreste.

For tre år siden mødte 19-årige Mathias Skaarup sin kæreste Anna i gymnasiet.

Men for tre måneder siden blev parret skilt fra hinanden, da 18-årige Anna flyttede til Santa Barbara i Californien for at studere. Siden har de talt og set hinanden over nettet, så ofte de kunne. Men det var ikke nok.

»Vi havde været væk fra hinanden i noget tid, Anna og jeg, da jeg begyndte at planlægge det her. Og det passede lige med, at vi havde årsdag i de dage, hvor jeg rejste derover,« fortæller Mathias Skaarup til bt.dk.

Da Mathias Skaarup selv stod over for at skulle rejse ud i verden i et halvt år, hvor parret heller ikke kunne se hinanden, besluttede han sig for at gøre noget ved det.

Han valgte at overtrække sit dankort, købe en flybillet til USA og rejse de 10.000 kilometer fra Danmark til Californien.

»Der var mange ting, der lige faldt sammen der, blandt andet med at jeg også selv skulle ud at rejse. Så jeg kunne bare ikke lade være. Og så tog jeg bare afsted. Det var en meget impulsiv ting,« siger Mathias Skaarup.

Da han efter mange timer om bord på et fly endelig nåede sin destination og bankede på døren, kunne Anna ikke holde glæden tilbage.

»Hvad fuck laver du her?!« udbrød hun, før hun løb ind i hans favn og gav ham et kys.

Annas reaktion på videoen og den store opmærksomhed den har fået fra blandt andet England, hvor avisen DailyMail lørdag valgte at kontakte Mathias Skaarup for at få et interview med, har lagt ham meget på sinde.

»Det var noget af det, jeg var mest nervøs for, da DailyMail skrev til mig i går. Men hun har været helt vildt støttende. Det er jo en meget personlig video, og det er jo ikke hende, der ligesom har valgt at vores oplevelse skulle deles. Men jeg har spurgt hende om det, og hun synes selv, videoen er rigtig god, og hun er meget glad for den. Det var jo til at begynde med en film, jeg bare havde lavet til hende,« siger han.

I flere af de internationale medier bliver Mathias Skaarup hyldet som 'verdens bedste kæreste'.

»Det er jeg selvfølgelig glad for, det er jo ment godt. Det er i hvert fald bedre end titlen som verdens dårligste kæreste,« griner Mathias Skaarup.

Men han synes dog, det er lidt mærkeligt at give ham sådan en titel.

»Det er ikke noget, jeg tager særlig højtideligt, for det er lidt underligt at udnævne folk til sådan noget. Alle parforhold er jo forskellige. Jeg prøver bare at være en god kæreste,« siger han.

Du kan se hele Mathias Skaarups rejse fra Danmark til USA øverst i artiklen.