Nu bliver der både råd til tur i Tivoli, til konfirmationer og et nyt hus for enlig mor fra Køge, der har måttet leve af kontanthjælp.

Lørdag den 11.juli vil en enlig mor til tre fra Køge aldrig glemme. Om natten var deres kat forsvundet ud af et vindue, og børnene græd af sorg, da de ikke kunne finde katten.

Og mit i det hele, så syntes moderen, der er i 40'erne, at hun ville købe en lotto-kupon som en slags trøst. Det er ellers noget hun gør meget sjældent.

Og min sandten om hun ikke nu er 10.139.178 kr. rigere. Der var hendes søn, som opdagede, at de rigtige cifre stod på kuponen, og så kan det nok være, at jublen var svær at holde tilbage. De skreg og dansede i stuen, ligesom man ser i TV-reklamerne.

- Det var jo faktisk vores kats skyld, at vi havde købt lotto-kuponen, og den følgende nat kom den heldigvis tilbage.

Nu skal den have lov til at være udekat. Vi skal helt sikkert flytte i hus. De mange penge giver nogle muligheder. Der er mange ting, jeg aldrig har haft råd til. Det har jeg tit måttet sige til børnene, siger den lykkelige vinder til Danske Spil, der har rådgivet hende om, hvordan hun skal bruge sine penge.

Siden  slutningen af sidste år er den enlige mor gået sygemeldt, først på sygedagpenge og senest på kontanthjælp.

- Vi har ikke været i Tivoli i de sidste mange år. Vi har simpelt hen ikke haft råd. Medet skal vi nu, og nu bliver der også råd til konfirmationer oig hnigh-scool-ophold, hvis børnene drømmer om det.

Men først og fremmest vil jeg forvalte pengene, så vi kan have det godt resten af livet, siger den enlige mor, der ønsker at være anonym

Måske bliver der også til en uden landsrejse i nær fremtid.

- Vi kommer ikke af sted lige med det samme. Vi har nemlig ingen pas, men det skal vi snart få lavet, siger den lykkelige millionær-mor.

Lotto-kuponen blev købt hos OK plus, på Marksvinget i Køge.