Om beboerne i Egedalsvænge får et juletræ i år, er fortsat et åbent spørgsmål, efter afdelingsbestyrelse og ledelsen i Boligselskabet 3B i aftes holdt marathonmøde om sagen.

Til gengæld kunne man på det fem timer lange møde blive enige om fire punkter, som samtlige tilstedeværende skrev under på, før bestyrelsesmedlemmerne forlod mødet ud af en bagdør og 3B-formanden Steffen Morild mødte den samlede presse.

Her kunne han fortælle de noget forfrosne journalister, at man ikke var nået til enighed om juletræet.

Ikke desto mindre kunne man nå til enighed om følgende fire punkter, som 3B har sendt ud i en pressemeddelelse:

Der er enighed om, at det er en lokal sag, der har fået en tone i den offentlige debat, som vi tager afstand fra og som er til skade for Egedalsvænges rygte og sammenhold.

Vi håber, den nu kommer ned på et lokalt plan.

Flertallet har ikke ført en kamp mod julen. Der er enighed om, at der har hersket nogle misforståelser om, hvem der skulle stå for det praktiske i forbindelse med det årlige juletræ.

For at informere beboerne og for at rense luften, er der indkaldt til ekstraordinært afdelingsmøde den 28. november, hvor der også vil være nyvalg til bestyrelsen.

Dermed fortsætter sagaen om juletræet i Egedalsvænge. Det eneste nye i punkterne er, at afdelingsbestyrelsen nu selv har indkaldt til et ekstraordinært møde med valg på dagsordenen, og dermed har gjort underskriftindsamlingen med samme formål overflødig.