Lyt til artiklen

Den engelske blogger og iværksætter Melanie Haynes er ret vild med danske mænd. Så meget, at hun har skrevet et indlæg til The Huffington Post, som er et af verdens største internetmedier, hvor hun roser de danske vikinger.

40-årige Melanie Haynes er engelsk gift, men derfor kan hun godt gå og kigge på danske mænd, fortæller hun til BT.

Gennem de sidste ni år har Melanie Haynes boet og levet i København, hvor hun, udover at blogge, har firmaet 'Dejlige Days Welcome', som hjælper folk fra udlandet med at finde fodfæste i København.

»Det var faktisk nogle af mine venner, som besøgte mig i København, der fik mig til at skrive artiklen. De var helt åndeløse over, hvor utroligt flotte de danske mænd er,« siger Melanie Haynes.

Hendes budskab når nu ud til millioner af læsere verden over gennem The Huffington Post, hvor hun har skrevet flere indlæg om danskerne og vores hverdag.

Ifølge Melanie Haynes får de danske piger ofte en masse pæne ord med på vejen, men vi må absolut ikke glemme de danske mænd, som er en god blanding af både flotte og velklædte.

»Mange mænd lægger tid og tanke i, hvad de tager på, hvordan deres hår ser ud og hvor velplejede deres skæg er, men ikke i så udstrakt grad, at det bliver for meget,« skriver hun.

Og så gør det absolut ikke noget, at danske mænd har viking-gener.

Melanie Haynes har den sidste tid observeret de danske mænd i deres naturlige reservat, og hun kan gode lide, hvad hun ser – om så det er på cyklen, på rulleskøjter, eller gående hånd i hånd med 'heldige damer'. Mænd i alle afskygninger og i alle aktiviteter synes at falde i bloggerens smag.

»Det er den måde, de bærer sig på – deres livsstil, at de dyrker motion for at leve godt, blandt andet,« siger hun.

Det er nemlig ikke kun udseendet. Det er også danske mænds ydmyghed og smag på livet, som giver plus på kontoen ifølge Haynes. Hun forklarer det blandt andet med billedet af den danske betjent, som leger med en flygtningepige på motorvejen. Det er den attitude, de danske mænd bærer rundt på. Og det virker - i hvert fald for Melanie Haynes.

Artiklen fortsætter under billedet

HIGH LIGHT from migrant situation in Denmark eraly September- - A Danish policeman plays with a migrant girl at the E45 freeway north of Padborg 09 September 2015. Migrants, mainly from Syria and Iraq, arrived this morning at Padborg with a train from Germany and were placed at a school in Padborg from where they fled, to try to get to Sweden by walking the freeway. The police closed the freeway for security reasons.
HIGH LIGHT from migrant situation in Denmark eraly September- - A Danish policeman plays with a migrant girl at the E45 freeway north of Padborg 09 September 2015. Migrants, mainly from Syria and Iraq, arrived this morning at Padborg with a train from Germany and were placed at a school in Padborg from where they fled, to try to get to Sweden by walking the freeway. The police closed the freeway for security reasons. Foto: Claus Fisker
Vis mere

»Det er ikke forfængelighed. Det er nærmere et ønske om at se så godt ud, som man kan,« siger Melanie Haynes afslutningsvist om de danske mænd.