En frygtelig tragedie ramte for få dage siden en jysk familie, da en mor fik den ubærlige besked, at hendes 18-årige søn var død efter at have ramt jorden fra 4. sal.

Dødsulykken fandt sted natten til søndag den 1. juni. Den 18-årige handelsgymnasieelev, der til sommer skulle have studenterhuen på, faldt ud over et lavt rækværk på altanen ved sin lejlighed i Aarhus, efter han var kommet hjem fra en fest.

Det tragiske dødsfald har fået den unge mands forældre til at sende en gribende bøn ud til både deres søns gymnasium samt på Facebook, hvor de advarer alle unge om at holde sig fra de livsfarlige stoffer.

Forud for den tragiske ulykke havde den 18-årige havde nemlig taget LSD, som der angiveligt er meget udbredt i unges festmiljø. Ifølge forældrene har deres teenagesøn ikke ønsket at dø, men han var så påvirket af stofferne, at han så syner, før han faldt ud over rækværket. 

Troede han så blod

- A. var meget bange, og troede alle var vrede på ham, og han så blod. Før de kammerater, han var sammen med, kunne nå at reagere, løb han ud af værelset og faldt ned fra 4. sal. Krisepsykologen har informeret om, at A. ikke vidste, hvad han gjorde. Han kan have troet, at han løb hen over en mark og hoppede over et hegn eller lignende, lyder det fra forældrene.

- Det er som at spille russisk roulette og det er det, der gør stoffer så farlige, skriver de videre.

Nemt og billigt at skaffe 

Forældrene bønfalder derfor andre unge om at holde sig langt væk fra LSD, der angiveligt er både populært og lettilgængeligt at skaffe for de unge.

- Vi er fra forskellige kilder informeret om, at det er meget nemt og tilmed også billigt, at købe LSD, så derfor, PAS PÅ hinanden og jeres børn! De unge vi har talt med, har ikke fået info om de farlige stoffer igennem deres skolegang. Så tag det ikke som en selvfølge, at de ved, de leger med livet der!, lyder den indtrængende bøn fra de ulykkelige forældre.