En gåtur på en sti i Hannerup i Fredericia lørdag aften fik konsekvenser for 17-årige Emilia Jensen. Her blev hun overfaldet af fire drenge, der skar et langt snit i hendes ansigt. Hun fik vristet sig fri og løb hjem, men det modbydelige overfald har sat sine spor.

Det har nu fået Emilia Erbs Jensens 20-årige storesøster Marica Jensen til at skrive om oplevelsen på Facebook. I opslaget, som BT har fået lov til at bringe, fortæller hun, at lillesøsteren gik forbi drengene på en sti, og at den ene pludselig tog fat i hendes skulder og snitter hende i kinden.

Han skar hende fra læben og op til øret med 'noget skarpt', inden Emilia Jensen får vristet sig fri.

'Så sej som Emilia er, tager hun fat i hans nakke med sine lange negle og får sig kæmpet fri, så hun kan løbe sin vej. Emilia kommer derefter ned til hendes veninde, som får hende hjulpet hjem til os', skriver Marica Jensen.

Hun fortæller til BT, at lillesøsteren er meget chokeret, men at hun prøver at holde hovedet højt. Og hun er vred over overfaldet, som angiveligt var helt umotiveret. Emilia Jensen kendte ikke de fire drenge, og Marica Jensen fortæller, at hun har skrevet opslaget for at advare andre i byen:

»Det er en sti, rigtig mange bruger. Mange tager hjem fra arbejde den vej, så jeg har skrevet opslaget for at advare,« siger Marica Jensen, der i sit opslag forklarer, at stien ligger ved nogle fodboldbaner i Hannerup.

Det var en meget chokeret Emilia Jensen, der kom hjem til sine forældre lørdag aften. Hun var blevet overfaldet af fire drenge.
Det var en meget chokeret Emilia Jensen, der kom hjem til sine forældre lørdag aften. Hun var blevet overfaldet af fire drenge. Foto: Privatfoto
Vis mere

Hun mener dog slet ikke, at det burde være nødvendigt at skrive sådan en opdatering, og hun forstår ikke, at der er nogle mennesker, der vælger at opføre sig sådan:

»Jeg har slet ikke ord, og jeg bliver så sur. Det kan ikke være rigtigt, man ikke kan gå i fred. Man burde ikke skulle være bange for at sende sin lillesøster ud om aftenen,« siger Marica Jensen til BT.

Emilia Jensen har gået turen mange gange, og turen i lørdags har sat dybe psykiske spor, skriver Marica Jensen på Facebook.

Efter overfaldet tog de chokerede forældre lillesøsteren med på skadestuen, hvor Emilia Jensen dog slap for at blive syet.

Familien har anmeldt episoden til politiet i Fredericia. Det har dog været svært for Emilia Jensen at give en detaljeret beskrivelse af de fire drenge.

Hun har dog fortalt, at de tre af dem er 179-180 centimeter høje, og den sidste var lavere end hende selv - hun er 175 centimeter høj. Desuden var de iført Carhartt-bukser. Fredericia Lokalpoliti bekræfter overfor BT, at de har modtaget anmeldelsen, og at de lige nu efterforsker sagen.

Marica Jensens Facebook-opslag er indtil videre blevet delt knap 3.200 gange.