Tidligere Hells Angels rocker, nu bedemand, Lars Jensen har stiftet foreningen Forbyd Hells Angels, som vil have rockergruppen forbudt.
Tidligere Hells Angels rocker, nu bedemand, Lars Jensen har stiftet foreningen Forbyd Hells Angels, som vil have rockergruppen forbudt. Foto: CLAUS FISKER

Forbyd HA. Sådan lyder budskabet fra det tidligere HA medlem Lars Jensen, som for en uge siden med nød og næppe undgik et drabsforsøg. Fordi han med sin åbenhed vil bekæmpe rockergruppen.

- Et psykiatrisk tilfælde. Det var, hvad HAeren Jørn ’Jønke’ Nielsen forleden i BT havde at sige om det tidligere medlem af rockergruppen. Men fornærmelsen preller helt af på Lars Jensen.

Lars Jensen

- Jeg kan kun give ham ret. Den gang jeg var i klubben, var jeg et psykiatrisk tilfælde. Ligesom mange af de andre. Og det var grunden til, at jeg søgte ud af det. Om jeg er det i dag, kan diskuteres.

'Et Frankenstein-uhyre, som lever af frygt'

- Man skal nok være lidt småtosset for at sige HA imod. Og det er trist, siger Lars Jensen, som kalder HAerne ’et Frankenstein-uhyre, som lever af frygt’, et uhyre han selv har været med til at holde liv i, bl.a. mens han sad i Horsens statsfængsel, og blev beordret til at smadre en medfange, Kasper Leif Smedegaard Knudsen, som sad inde for mordet på en Bandidos-rocker. Det faldt i dårlig jord hos HAerne, som lå i fredsforhandlinger med Bandidos.

- Ordren kom helt fra toppen, han skulle smadres, så han fik varigt men. Jeg synes, at ordren var noget pjat, men enten gjorde jeg, som der blev sagt, eller også blev jeg smidt ud. Jeg valgte at opsøge Kasper og sige, at han var nødt til at gå i isolation indenfor de næste fem minutter. Så ville jeg tage et bad, og når jeg så kom tilbage, var han væk, forklarer Lars Jensen, som selv anslår, at han 25-30 gange blev beordret til at smadre andre mennesker for klubben. Nogen gange makkede han ret. Andre gange ikke.

- Det handler altid om at sikre klubbens ’brand’. Også nu. Ved at få ram på mig, kan de slå flere fluer med et smæk. Det er godt for brandet og sender signal til Bandidos om, at HA ikke indgår fred med dem, fordi de er impotente, men fordi det er det mest hensigtsmæssige for forretningen.

Læs i BT Søndag det store interview med Lars Jensen og hans kone om at leve under skarp politiovervågning.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.