Foto: Jens Nørgaard Larsen

Hører du til de, der er bekymret for, hvordan du kommer hjem fra arbejde, efter en bombealarm tidligere på eftermiddagen spredte kaos på Københavns Hovedbanegård, så frygt ikke. Med denne guide kan du få overblik over, hvilke tog der kører.

Efter at Københavns Hovedbanegård har været spærret i flere timer onsdag eftermiddag er der fortsat problemer med togdriften onsdag klokken 16. Men der er godt nyt på vej. De fleste tog kører - dog på nedsat kraft,

Intercity og regionaltogene kører med omkring en halv times forsinkelser, oplyser DSB. 

For S-togs-brugerne kan det oplyses, at linje A, B, C, E og H kører med 20. minutters intervaller. Linje F kører normalt, mens alle pluslinjerne er aflyst.

Øresundstogenen kører desuden også med 20 minutters interval og standser ved alle stationer, oplyser DSB.

- Det råd, jeg giver helt generelt, er at man skal besøge vores hjemmeside eller rejseplanen. Det er svært at quide hver enkelt, men rejseplanen.dk er det bedste værktøj, siger Tony Bispeskov, trafikinformationschef DSB.

Vil man være helt opdateret med hensyn til s-togene, så kan med med fordel gå ind på byens puls.

Hovedbanegården

Hovedbanegården

Tony Bispeskov tør ikke med sikkerhed sige, hvor lang tid der vil gå, før togene atter vil køre normalt.

- Det er min  vurdering, at der vil gå et par timer, før de vil køre helt efter køreplanen, siger han og tilføjer, at han forventer, at køreplanen atter vil være normal ved 18-19-tiden.

Hos busselskabet Movia er der ingen meldinger om større forsinkelser, omend busserne i Nordsjælland, Storkøbenhavn og Roskilde godt kan køre med op til 15 minutter s forsinkelse grundet sne- og isglatte veje.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.