Den massive omtale af børnerådsformanden Lisbeth Zornig Andersen, der for tre uger siden blotlagde sin mareridtsagtige barndom i DR-dokumentaren ’Min barndom i Helvede’, har ført til en genforening med tre familiemedlemmer

Det er to niecer og en nevø der er dukket op, efter Lisbeth Zornig for alvor er trådt ind på den offentlige scene. Trods flere forsøg på at spore de tre familiemedlemmer, har hun ikke set dem i knap 25 år. Men nu har dokumentarfilmen gjort det arbejde, som Lisbeth Zornig ikke havde held med.

- Det er simpelthen så dejligt. Jeg har ti niecer og nevøer, og jeg havde sporet syv af dem i forvejen. Nu har jeg så fundet de sidste tre. Tvillingerne Betina og Anja kontaktede mig, da de havde set reklamer op til filmen, og den sidste, Charlie, skrev til mig på facebook. Det er virkelig dejligt at finde ud af, hvor de er henne i deres liv, siger Lisbeth Zornig Andersen til bt.dk.De genfundne familiemedlemmer er storebroren Michaels børn. Han blev adskilt fra børnene, da de var meget små, efter han brød med deres mødre. Siden har kontakten været sporadisk. Men nu har hans medvirken i filmen, og den store eksponering af Lisbeth Zornig, givet pote, og familien er samlet igen.

- Jeg skrev jo i sidste kapitel af min bog, at jeg manglede at finde de sidste tre, men at de helt sikkert ville dukke op en dag - og det gjorde de. Det er fantastisk. Jeg glæder mig til at lære dem bedre at kende, siger Lisbeth Zornig Andersen.