Øverst fortælle Tulle Krøyer fra børnefamilien i Mariager, hvordan familien er blevet chikaneret i månedsvis. Men efter flere måneder med tiltagende chikane, har familien i den nordjyske by fået nok.

Tulle Krøyer og hendes kone, der i månedsvis er blevet chikaneret på grund af deres seksualitet, har nu nået deres grænse for, hvad de vil finde sig i. De har derfor besluttet at flytte fra den nordjyske by, skriver Randers Amtsavis.

- Vi føler os nødsaget til at flytte og er allerede ved at kigge efter noget andet at bo i, fortæller Tulle Krøyer, der er ked af, at den eller de personer, der står bag chikanen, dermed har vundet':

- Alt det, der er sket, er kommet som et kæmpe chok for os. Vi havde aldrig troet, at sådan noget kunne ske i Mariager, for så var vi aldrig flyttet hertil. Men nu må vi acceptere vores nederlag, for vi kan ikke med ro i sindet lade vores børn vokse op et sted, hvor de risikerer at lære, at det er sådan, man behandler andre mennesker, fastslår hun over for avisen.

Ubehageligt at gå på gaden

Tulle Krøyer understreger dog, at det ikke alene er den voldsomme chikane, der har drevet den lille familie på flugt. Det er også den måde, de bliver mødt på i bybilledet.

- Det er tydeligt, at der er flere i byen, som ikke accepterer, at vi lever som homoseksuelle, fortæller Tulle Krøyer til avisen og fortsætter:

- Efter at være stået frem i medierne har jeg både oplevet, at folk højlydt taler om, at de fordømmer os, skifter fortov, når jeg kommer gående og ændrer adfærd, fordi jeg træder ind i supermarkedet. Og det kan hverken jeg eller min kone leve med.

Læs mere om politiets efterforskning af sagen her.