Popdivaen Medina har kastet sig ind i flygtningedebatten, og hun bryder sig bestemt ikke om vores nye regeringens politik på området.

Det var en dybt berørt og til tider grædende Medina, der fredag gæstede radioprogrammet 'Pressen på P3'. Her gik hun til angreb på især udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) og hendes meget omtalte annoncer.

»Det er så forfærdeligt, at medierne i verden samler op på historier som hende idioten, der har lavet de der artikler i en libanesisk avis,« sagde Medina med henvisning til annoncerne i fire libanesiske aviser, der skal få asylansøgere til at gå uden om Danmark.

»Hun sætter et helt lands sikkerhed i jeopardy, når hun skal ytre sine smålige måder at få flygtninge til at holde sig væk på. Det er forfærdeligt, at hun får alle i Danmark til at se så grimme ud. Hende kan jeg bare ikke stå inde for,« lød det fra Medina.

»Det overdøver alt det gode, vi faktisk også gør. Og det skal vi simpelthen lave om på, for det er forkert.«

Medina er netop vendt hjem fra en ferie på Kos, og her blev hun overvældet og chokeret over at opleve de mange flygtninge, der kommer til den græske ø fra Tyrkiet - ofte i primitive gummibåde.

Sangerinden havnde så at sige midt i flygtningestrømmen og endte med at bruge ferie på at gøre, hvad hun kan for at hjælpe de mange mennesker i nød.

På sin rejse talte hun med mange af flygtninge, og flere af dem reagerede med forbehold, når de hørte, at hun kommer fra Danmark.

»Det kan godt være, at vi er nogle af dem, der yder mest i forhold til vores lands kapacitet, men det er jo ikke det, det handler om for de mennesker. Det handler om nogle værdier. Og lige nu står Danmark altså - excuse me - med nogle politiske værdier, der sender nogle rigtig grimme signaler ud i verden. Jeg skammer mig over at sige, at jeg kommer fra et land, der står for de værdier. For sådan er jeg ikke - og sådan er danskerne ikke.«