Klub Panama fører for tiden klubkrig, men nu sender DSB en kæmpe kugle efter det velbesøgte diskotek.

Mandag kom det frem, at den ikoniske bygning Palads i København bliver truet af, at DSB vil nedrive den.

I kælderen hos Palads ligger den populære natklub Panama, som åbnede sidste år. Derfor har medejeren Patrick Peitzsch modtaget adskillige beskeder for nervøs diskoteksgæster.

»Jeg tror, jeg fik 100 beskeder i går, sms, opkald, snaps fra gæster, der sender links til artiklerne omkring Palads og vil vide, hvad der sker med Panama, »siger han til metroxpress.

Festmageren Patrick er dog helt rolig over, at DSB i øjeblikket truer med at rive den populære natklub ned.

Han mener nemlig ikke, at det kommer til at have nogen indflydelse på klubben lige foreløbig.

»Det er ikke noget, vi koncentrerer os om. Hvis det bliver aktuelt, at Palads bliver revet ned, vil det først ske om 5-10 år, og der er det ikke sikkert, at Panama stadig eksisterer,« siger Patrick.

Han fortæller, at man indenfor klublivet taler om, at natklubber i København kun kan ‘overleve’ i en fire års periode, så skal de retænkes eller finde nye lokaler.

Derfor tror han heller ikke, at det vil ramme dem, hvis bygningen bliver revet ned.

Til spørgsmålet om hvorvidt det er et ‘angreb’ fra DSB midt under Panamas PR-stunt på sociale medier om klubkrig, griner Patrick.

»Vi fører ikke krig mod kommunen og politikere, kun andre klubber i København,« siger Patrick, der ikke har fået noget modangreb fra de andre klubber endnu.

Andre læser også