I søndags tilsmilede heldet - igen - en esbjergenser, der nu kan kalde sig byens femte Lotto-millionær - alene i løbet af 2016.

Spilleren havde vundet beskedne 37 kroner på sit Plus-abonnement, men i lørdagens ekstratrækning blandt alle præmiegivende rækker scorede den heldige Lotto-spiller en gevinst på en million rare danske kroner.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Dermed er hele fem borgere fra Esbjerg blevet millionærer efter at have haft heldet med sig hos Danske Spil i løbet af 2016. Allerede i januar kunne tre esbjergensere hæve milliongevinster. En vandt fem millioner kroner på et Quick-skrabelod, en anden scorede næsten seks millioner på en LynLotto, og endelig vandt en esbjergenser ekstratrækningen om en million kroner - præcis som denne weekends heldige vinder fra byen.

Det skriver Jyske Vestkysten.

Den 30. april smilede Fru Fortuna igen på en esbjergenser, som vandt en million kroner på en kupon købt i byens Føtex. Midt i juni scorede et ægtepar fra 'Lotto-byen' i den grad jackpot med en gevinst på hele 11.155.774 kroner.

»Vi tjekkede tallene. Og det var vores tal, kunne vi se. Jeg tog det egentlig stille og roligt, men min kone blev helt rundt på gulvet,« sagde den anonyme vinder ved den lejlighed.

En følelse der jo nærmest er ved at være sædvane i Esbjerg for tiden.