Rasmus Tantholdt lagde i aftes dette billede på Facebook.
Rasmus Tantholdt lagde i aftes dette billede på Facebook. Foto: Privatfoto

TV2-vært: Det vildeste jeg har oplevet

Desperat råb om hjælp og banken afslørede mandag aften, at et SAS-fly på vej mod København havde fået en blind passager med i lastrummet. Manden, som arbejder med bagagen, kom ud, inden flyet lettede.

Passagerne på et SAS-fly fik mandag aften en noget speciel oplevelse, da de skulle lette fra Manchesters lufthavn for at flyve mod København.

Da flyet rullede ud mod startbanen, blev der banket og råbt fra lastrummet. Råbene om hjælp kom fra en bagagemand, som var endt bag en låst port sammen med kufferter og tasker - ved et uheld.

TV 2 Nyhedernes korrespondent, Rasmus Tantholdt, var med om bord på flyet.

- Desperat skriger han om hjælp af frygt for en meget kold tur til København som blind passager, skriver han på sin Facebook-profil.

Til tv2.dk fortæller Tantholdt, at det tog omkring fem minutter, før det gik op for stewarden, at lydene kom fra den uheldige bagagemand.

Han kom dog ud af lastrummet, inden flyet lettede, og resten af turen gik som planlagt. Men oplevelsen gjorde indtryk på TV 2-korrespondenten.

- Jeg mener selv, at jeg har oplevet en del i forskellige lufthavne og fly rundt om i verden. Det meste er nu overgået, skriver han på Facebook.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.