Søndag eftermiddag endte Grand Prix-legende Morten Carlssons (i midten) liv, da han torpederede en parkeret lastbil.
Søndag eftermiddag endte Grand Prix-legende Morten Carlssons (i midten) liv, da han torpederede en parkeret lastbil. Foto: BENT MIDSTRUP

Medvirker i DRs Royalisterne

Morten Carlsson, tidligere DR-chef, blev i søndags dræbt ved en tragisk trafikulykke. Alligevel optræder han tirsdag aften på skærmen i DR1s program Royalisterne.

I programmet tirsdag aften følger seerne BTs journalist Lotte Scharff i sit daglige arbejde som hofreporter. I aften besøger Prinsesse Marie Landsforeningen Autisme, hvor Morten Carlsson var formand til sin død i søndags.

Prinsesse Marie er selv protektor for foreningen.

Morten Carlsson viser i den forbindelse Prinsesse Marie rundt og taler samtidigt med journalist Lotte Scharff.

Sammenlagt er Morten Carlsson med i nogle minutter i aftenens program.

Morten Carlsson havde tidligere en høj chefstilling i Danmarks Radio og beskrives som manden, der var ansvarlig for at genrejse Det Danske Melodi Grand prix ved årtusindskiftet efter konceptet havde været gennem en større krise.

Samme år vandt Brdr. Olsen sensationelt både den danske og den internationale konkurrence.

Redaktionschef i DR, Lotte Lindegaard, bekræfter i en sms til BT, at Royalisterne sendes i aften. Efter BTs forespørgsel har DR kontaktet familien, som Lotte Lindegaard beretter er indforståede med udsendelsen. Lindegaard skriver i øvrigt, at Morten Carlsson fremhæves som en person med en stor andel i socialt arbejde gennem sit formandsskab i Landsforeningen Autisme.

BT erfarer, at Royalisterne har cirka 600.000 seere pr. udsendelse.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.