Sådan har vejret her til aften set ud i dele af landet, men nu er det ved at være slut med sne for denne gang, melder DMI.
Sådan har vejret her til aften set ud i dele af landet, men nu er det ved at være slut med sne for denne gang, melder DMI. Foto: Jens Astrup

Men du vågner op til bidende kulde

Det er slut med sne i denne omgang, meddeler DMI. Frem til torsdag formiddag bliver der højst tale om byger i nogle få områder.

Efter en dag med sne over Danmark ser det ud til, at det hvide vejr er overstået i denne omgang.

Onsdag aften sner det stadig i det sydligste Jylland, men de værste sneskyer drejer uden om Danmark i de kommende dage, fortæller vagthavende meteorolog Bill Vejdegren fra DMI.

- Det kraftigste sne falder ude over Vadehavet og trækker mod sydøst i løbet af aftentimerne. I de kommende timer vil der kun være nogle ganske få snebyer over de østligste områder, siger han.

I morgen bliver der dog ikke meget idyl over gaderne. Ifølge de seneste prognoser fra TV2 Vejret  er det kun Møn og Lolland-Falster der vil få et par enkelte snebyger, men det vil højst sandsynligt forsvinde før weekenden. Til gengæld kommer solen frem.

- Der vil blive pænt med solskin i løbet af i morgen. Dog er der også dagsfrost, helt ned til -10 grader om morgenen, og mellem to og fire frostgrader om eftermiddagen, siger Jens Ringgaard Christiansen, meteorolog ved TV2

Omkring weekenden og i starten af næste uge vil den både skønne og nogle gange lidt irriterende sne igen tage fat om Danmark.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.