Venstres tidligere presserådgiver Ditte Okman fik dødstrusler, efter hun kaldte kioskdamen på Christiansborg for en 'fucked up medicineret psykisk syg dame'.

Ditte Okman blev i foråret kendt som presserådgiveren, der svinede både paven, dronning Margrethe og Frank Jensen på sin Facebook-profil.

De grove statusopdateringer sendte hende på forsiderne af aviserne, fik folk til at sende hende dødstrusler og tvang hende til at trække sig fra sit drømmejob i Venstre. Nu fortæller hun for første gang om tiden efter i Alt for Damerne.

- Jeg havde brug for hjælp. Jeg sad hele april derhjemme i undertøj med en dyne om mig og tudede, og turde ikke gå på gaden. Jeg var bange for, at vildt fremmede skulle komme og skælde mig ud. Jeg blev paranoid, siger Ditte Okman til Alt for Damerne.

Hun sygemeldte sig og tændte hverken telefon, computer eller fjernsyn i april måned. Venstre tilbød hende en krisepsykolog, men drømmejobbet var tabt.

Men den eneste, som havde krav på en undskyldning, var kvinden, som Okman skrev følgende om på Facebook: 'Der står en fucked up medicineret psykisk syg dame, der helt hæmningsløst hælder ud af sit triste lorteliv. Og kommenterer alt. Hun er så nedtursramt, at hun ikke engang forsøger at skjule det - nej, hun lever af det. Det er næring. Har lyst til at kvæle hende langsomt. Hvis hun dog bare kunnlukke sin forudsigelige røv bare engang imellem!'

Og undskyldningen fik hun. Sammen med en blomst.

- Her nærmest sneg jeg mig ind i kiosken med en orkidé. Jeg fortalte kioskdamen, at jeg gerne ville give hende en forklaring, men at jeg ikke havde en god en. Så jeg sagde bare undskyld. Igen og igen, husker hun.