To medlemmer af gangsterfamilien Levakovis blev varetægtsfængslet lørdag, efter at de fredag påkørte en bil med en mor og fire børn i Søborg.
To medlemmer af gangsterfamilien Levakovis blev varetægtsfængslet lørdag, efter at de fredag påkørte en bil med en mor og fire børn i Søborg.

Den berygtede sigøjnerfamilie Levakovic - der i øjeblikket er eftersøgt, efter at flere familiemedlemmer lillejuleaften flygtede fra politiet og forulykkede mod en personbil med en mor og fire børn i Søborg i København - kommer på den politiske dagsorden.

Folketingsmedlem Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti vil nemlig nu kalde social- og beskæftigelsesminister Karen Hækkerup og justitsminister Morten Bødskov i samråd, fordi han ønsker den dybt kriminelle familie udvist.

- Den pågældende families tilstedeværelse i Danmark er en hån imod danskerne og de udlændinge, som rent faktisk bidrager og opfører sig ordentligt. Jeg så helst, at hele familien blev smidt ud. Det burde egentlig også kunne lade sig gøre, da størstedelen af familiemedlemmerne, så vidt jeg er orienteret, er kriminelle, samt har udenlandsk statsborgerskab, siger Martin Henriksen.

LÆS OGSÅ:
Gangster


LÆS OGSÅ:
kriminelle23456


Ekstra Bladet kunne for nyligt berette, at samtlige af familiens 14 medlemmer over 18 år havde været involveret i en eller anden form for kriminalitet. 

Familien kom til Danmark i 1970'erne og har siden levet på overførselsindkomst og af bedrageri. Børn i familien helt ned til 13-års alderen har desuden været involveret i tyveri og indbrud. I alt skulle familien have kostet danskerne godt 74 millioner kroner gennem de sidste 30 år.

- Hvis Dansk Folkeparti alene havde flertal, ville kriminalitet af en vis grovhed altid medføre udvisning for udenlandske statsborgere, ligesom vi gerne indførte en helt ny regel, der i ekstreme tilfælde åbne op for udvisning af hele familier, siger Martin Henriksen.

LÆS OGSÅ
:
500-kroneseddel


Juleaften blev to af de fem familiemedlemmer, der var involveret i biljagten i Søborg, fængslet. Tre medlemmer er stadig på fri fod, men politiet ved, hvem de leder efter.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.