Selvom mægleren mente, at han kunne sælge kendis-mæglerens hus på en uge, så har det stået til salg i mere end to måneder.

Det går tilsyneladende mere trægt end forventet for enken Charlotte Juul at få solgt den nu afdøde liebhavermægler Jan Fogs tidligere pragtpalæ ud til Øresund.

Før huset blev sat til salg, kunne ejendomsmægler Claus Borg ellers fortælle, at han regnede med, at huset ville blive solgt inden for en uge, når først det var sat til salg.

Men det er ikke sket.

Således har huset nu været til salg i mere end to måneder, eller helt præcist 73 dage, og huset står stadig på mægler Claus Borgs hjemmeside, ligesom det af tinglysningen fremgår, at Charlotte Juul stadig står som ejer,

Prisen er sat til 34 mio. kr., og udbudsprisen er ikke sat ned, siden huset blev sat til salg 24. september.

Villaen er ifølge boligsitet Boliga den 15. dyreste, der er til salg i Danmark i øjeblikket.

Foto: Jeppe Vejlø
Vis mere

Topper prispyramiden

»Den her slags liebhaverboliger topper prispyramiden, og det betyder selvfølgelig, at der er færre købere. Derfor ser vi også, at der kan gå lidt tid, før liebhaverboliger i den her prisklasse sælges,« siger direktør for boligsitet Boliga.dk Ricco Zuschlag.

Jan Fog - der bla. var kendt fra tv-programmet ‘Liebhaverne’ på TV2 - døde 23. april på Rigshospitalet i København, mens han var i gang med at blive behandlet for leukæmi, også kaldet blodkræft.

Op til hans død blev Jan Fog behandlet med en transfusion af stamceller fra en 25-årig kvindelig donor. Ved den sidste transfusion blev han ramt af en virus, der sendte ham i koma, og den 66-årige ejendomsmægler vågnede ikke igen.

Foto: Claus Bech
Vis mere

Efter hans død arvede hans kone Charlotte Juul hans liebhavervilla på 373 kvadratmeter med direkte adgang til Øresund.

De blev gift i 2013 efter at have kendt hinanden det meste af deres voksenliv. Den nu 50-årige Charlotte Juul ønskede efter Jan Fogs død ikke at flytte ind i huset. Parret boede nemlig ikke sammen.

I det hele taget var deres forhold lidt atypisk. I Meyerheims Talkshow i 2014 kaldte Jan Fog det da også for ‘superplatonisk’.

»Men kærligheden er meget stor,« sagde han om sit forhold til Charlotte Juul, der er psykoterapeut og meditations-coach.

Det lykkedes i går ikke BT at få en kommentar fra ejendomsmægler Claus Borg, der har Fog-huset til salg.

Foto: Kasper Palsnov
Vis mere