____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Randers Kommune beklager over for ejeren af den hund der i går døde, da den tissede op af en lygtepæl. Kommunen forklarer i en pressemeddelelse, at det var et ekstremt sammenfald, der var skyld i ulykken.

- Det er utrolig synd for hundens ejer, at det er sket. Jeg har talt med ejeren, og vi tager en snak igen senere på ugen, fordi det ligger os på sinde, at ejeren kommer så godt videre som muligt. Vi er meget kede af situationen, siger sektionsleder i Veje og Trafik i Randers Kommune Lars Bolander, der forklarer uheldet var resultat af en række omstændigheder.

En spole i lygtepælen brændte af og brændte samtidig en lille ledning over, der uheldigvis fik berøring med selve pælen, som blev strømførende. Da hunden tissede på lygtepælen fik den dermed strøm og døde.

Randers Kommune tjekker jævnligt lygtepælene, men Lars Bolander mener ikke, at tjekkene kunne forhindre denne slags uheld.

- De løbende tjek ville næppe have gjort en forskel netop fordi der er tale om et ekstrem sammenfald af begivenheder. Spolen er brændt af OG har samtidig brændt en ledning over, der rammer så uheldigt, at selve metalpælen bliver strømførende, siger Lars Bolander.

Han mener ikke, at folk for fremtiden skal frygte hverken at lufte hund eller røre ved lygtepæle.