____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Rema 1000-kunder møder overalt i landet en lukket dør, hvis de forsøger at bruge lørdagen på at få fyldt køleskabe og spisekamre. I anledning af kædens 20 års fødselsdag holder alle 256 butikker lukket, så medarbejderne kan få fri til at fejre dagen.

Samtlige medarbejdere fra kasseassistent til lagermedarbejder er inviteret til at fejre dagen i Fredericia, og mere end 5000 medarbejdere har takket ja til invitationen om at skippe en dag i butikken, og fejre fødselsdagen med kollegerne i stedet,

Rema 1000 er ejet af norske Reitangruppen, og her er det ikke usædvanligt at inddrage medarbejderne i fejringen.

Skal du med til festen? - er du en af dem, der må blive hjemme? - kender du til andre vilde firmafester? - TIP BT PÅ 1929@bt.dk- Festen på lørdag er helt normal i Reitan-regi. Her gør familien og hele koncernen meget ud af, at de gode takter skal fejres. Stifter og ejer Odd Reitan samt hans søn, den øverst ansvarlige for Rema 1000, Ole Robert Reitan, kommer da også begge på lørdag. De ved, hvor vigtigt det er med opbakning, siger Henrik Burkal, der er administrerende direktør i Rema 1000 til retailnews.dk.

Det er blandt andre komikeren Mick Øgendahl, der skal stå for underholdningen af de 5000 Rema-medarbejdere. Derudover vil The Antonelli Orchestra, kendt fra Vild med dans, stå for musikken i samarbejde med blandt andre Nabiha, Shaka Loveless og Christopher samt Kato og Johnson, Safri Duo og Electric Lady Lab.   

Alle Rema 1000 butikker åbner igen søndag den 25. maj kl. 8.