Champagne til 6.600 kroner. De dyre dråber endte med at tage livet af Dennis Knudsens restaurant Kontrast, som nu bliver lukket.

Det var kendissen Mads Dinesen, der købte den dyre champagne til sig selv og sine venner lørdag den 29. august, fortæller han til HER&NU.

Champagne-drengen skulle angiveligt have foretaget købet i en kæmpe brandert, der endte med at han kastede op foran Kontrast, skriver HER&NU.

Læs også:

Til BT

Episoden fik Dennis Knudsen til at reagere voldsomt mod medejeren af Kontrast, Karina Heegaard, som angiveligt behandlede gæsten dårligt efter salget af champagnen.

Derfor endte det i et skænderi mellem de to ejere, som førte til, at Karina Heegaard og Dennis Knudsen gik hver til sit.

Splittelsen betyder, at Dennis Knudsen selv har stået med ansvaret for at drive Kontrast. Og det har været for stor en mundfuld for ham.

Læs også:

»Dels fordi jeg ikke har forstand på selvat drive en restaurant, dels fordi hun hverken vil udlevere bilag eller koder, ja, hun forholder sig bare passivt, så har jeg lukket stedet,« siger Dennis Knudsen til HER&NU.

Kendis-frisørens eventyr som ejer af sin egen restaurant slutter efter blot fire uger.

Dermed er det slut med at kunne spise kaviar og tarteletter om natten og grød om morgenen, som var en del af det kontrastfulde koncept, som Dennis Knudsen slog sig op på.

Han er ulykkelig og ked af, at mange mennesker nu mister jobbet, fordi drømmen om at eje en restaurant nu er brast, fortæller han.