- Jeg hader mig selv for det. Jeg var dum og naiv, siger en tidligere prostitueret, inden hun dræber myten om den lykkelige luder.

Sårene efter fire et halvt år på ryggen i den danske provins bløder stadig:

- Jeg ved ikke, hvem jeg er. Eller hvem jeg skal være. Jeg er vred, fordi jeg er syg. Jeg kan ikke gøre noget. Jeg kan ikke tage en beslutning.

39-årige Joanna Tomaszewicz taler lavt og kigger ofte ned i gulvet. Fra december 2006 til maj 2011 har hun ladet sig tage af sexkøbere på 18 forskellige bordeller i Jylland og på Fyn. Sammen med B.T. har hun besøgt 14 af de 18 sexklinikker. Nu sidder vi på et hotel-værelse i Aarhus, hvor Joanna Tomaszewicz fortæller sin historie.

En historie, der tegner et dystert billede af livet som landevejs-prostitueret i Danmark og som giver et unikt indblik i en grum, dansk underverden fuld af frygt, sorte penge og vold. 

Kender du den lykkelige luder?

- Nej, det gør jeg ikke. For mig er det som en skrækfilm. Ingen nyder det, siger den polske kvinde i videoen øverst i denne artikel.

I dag aner hun ikke, hvor mange mænd hun har været i seng med. Hun har ingen penge. Og hun har svært ved at slippe de gamle prostitutions-rutiner. Især natten er svær at komme igennem.

- Jeg vender mig i mørket. Jeg går på toilettet, ud i køkkenet. Kigger ud (for at se om der kommer kunder, red.). Nogle gange er det som om, jeg arbejder. Men jeg arbejder ikke. Alligevel gør jeg det samme igen og igen, siger Joanna Tomaszewicz.

Søndag den 1. januar kan du læse HELE Joanna Tomaszewicz’ historie, når B.T. udkommer med en særudgave af sektionen ‘2’. B.T.s journalister har gennemført adskillige, timelange interviews med den 39-årige kvinde og har blandt andet besøgt hendes barndomshjem i Gdansk og 14 af de 18 danske bordeller, hun har arbejdet på. Læs HELE historien om Joanna Tomaszewicz i B.T. søndag.

Se også videoerne 'Ingen nemme sex-penge', 'Frygtede sex-kunder ville dræbe', 'Drikker en liter vodka om dagen' og Sådan har de sex på bordellerne' herunder.

Ingen nemme sex-pengeFrygtede sex-kunder ville dræbeDrikker en liter vodka om dagenSådan har de sex på bordellerne