Anette Kristine Lykke Laursens mand har angiveligt været nede at banke på døren i den lejlighed, hvor hans kone i weekenden er blevet dræbt. Det fortæller Jesper Nørgaard, der var venner med den nu afdøde kvinde og også har gået i skole med hende.

Den 31-årige mor til tre blev søndag fundet dræbt i en lejlighed i Randers, og i grundlovsforhøret kom det frem, at hun var blevet kvalt.

- Hendes mand ringede til mig fredag for at spørge, om jeg havde snakket med hende, for hun var ikke kommet hjem. Og lørdag skrev han til mig, at han havde meldt hende savnet hos politiet, og at en veninde havde gjort det samme, siger Jesper Nørgaard og fortsætter:

- Han var bekymret for hende, for hun plejede altid at svare, når han ringede eller skrev til hende. Og han kendte jo godt til hendes ekskæreste, som har chikaneret hende igennem længere tid, så det gjorde det jo ikke bedre. 

Anette Kristine Lykke Laursen boede sammen med sin mand blot få kilometer fra den lejlighed, som ekskæresten flyttede ind i for et par måneder siden.

Derfor tog hendes mand også ned forbi ekskærestens lejlighed i Søren Møllers Gade i det centrale Randers og bankede på, da han ledte efter Anette Kristine Lykke Laursen, fortæller Jesper Nørgaard.

Men døren blev ikke åbnet. Og lørdag eftermiddag blev den 31-årige mor til tre fundet død i samme lejlighed. Kvalt til døde. Formentlig af ekskæresten, som nu er varetægtsfængslet i fire uger.

Jesper Nørgaard vidste godt, at vennen havde problemer med en ekskæreste, men han havde ikke regnet med, at sagen ville udvikle sig så tragisk.

- Det er jo helt uforståeligt. Jeg så hende for fire dage siden, da vi gik en tur. Og hun var sød, rar og meget nem at snakke med. Så jeg havde virkelig ikke indtryk af, at hendes problemer var så store, at det skulle ende sådan her, siger han.